SPORT MEE VOOR EEN GOED DOEL

Wil je een sportieve actie voor ons starten maar weet je nog niet wat? Om je op weg te helpen, hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet.  

                                                   
                                                        START ACTIE


Spinning marathon 

Doe je aan spinning? Organiseer op je sportschool een spinning marathon. Spring met zijn allen 1, 2 of 4 uur op de fiets en zamel geld in. Kies voor een betaling per uur om de  deelnemers extra te stimuleren. Hoe langer een sporter op de fiets zit, hoe meer de sporter ophaalt!

Toernooi 

Ben je lid van een voetbalclub en organiseert de club een toernooi? Scoor niet alleen doelpunten maar ook geld. Spreek een bedrag per doelpunt af. Dit kan als individu, maar ook als team. Bij elk doelpunt maakt je sponsor(s) een x bedrag over aan het goede doel! Dit kan natuurlijk ook op hockey, - volleybal – of iedere andere sporttoernooi georganiseerd worden. 

Wandelen  

Ben je niet zo’n hardcoresporter? Ga wandelen voor kinderen! Zet een simpel rondje uit in de wijk of in het plaatselijke park en wandel samen per rondje een bedrag bij elkaar. Wil je het interessanter maken? Vraag een bedrag per kilometer. Hoe verder de deelnemer wandelt, hoe meer geld er opgehaald wordt om meer kinderen kansen te geven! 

Bekijk soortgelijke acties: 

Sponsorloop 

Organiseer een sponsorloop en ga rennen met je school, kinderopvang of sportclub. Dat is niet alleen leuk maar ook gezond! Met de opbrengst van de sponsorloop geef je kinderen de kans om ook te sporten, dansen of muziek te maken. In ons sponsorlooppakket vind je alles dat je nodig hebt om een succesvolle sponsorloop te organiseren.  

Bekijk soortgelijke actie: Sponsorloop Klarinetschool

Hardlopen 

Ben je hardloper en fanatiek aan het trainen voor de Dam tot Damloopde Egmond halve marathon of een andere wedstrijd? Laat je sponsoren door familie en vrienden en zamel geld in voor ons goede doel. Of je nu 5, 10, 21 of 42 km rent, met elke afstand geef je meer kinderen de kans om mee te doen. 

Bekijk soortgelijke acties:

Deel je sportieve actie via social media en vraag ze om je te supporten. Een extra steun voor jou om een topprestatie neer te zetten!