2020 in actie!

28 Jan 2021 | 11:22

Ondanks de corona crisis kijken we terug op een jaar vol mooie acties en donaties. Iedereen die een actie voor ons heeft gestart of een donatie aan ons heeft gedaan het afgelopen jaar: Bedankt! 

Zo waren we het goede doel van de (online) Tour de France UnitedTeam Jumbo-Visma en stapte men in heel Nederland voor ons op de fiets. Een mooie actie langs verschillende WattCycling locaties leverde € 8.356 op. Een actie van Allinq resulteerde in een bedrag van € 7.500. 

Ook leden van studentenvereniging MSRV Saurus stapten op de fiets. Binnen 24 uur legden ze 10.000 km af en haalden zo  7.750 op voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur! Laten we ook de actie van vrienden Johan en Niels niet vergeten. Johan en Niels vinden sport en gezondheid erg belangrijk en besloten zich daarom sportief voor ons in te zetten met een fietstocht naar Praag. 

Scholiere Charlotte organiseerde voor haar profielwerkstuk een online benefietconcert en wist hiervoor bekende Nederlanders als Herman Finkers, Karin Bloemen en Jan van Halst te strikken!  

Onze collega's van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland organiseerden een toffe video competitie waarbij men kon stemmen door een donatie te doen. Een leuke creatieve actie wat resulteerde in een mooie opbrengst. 

We hopen ook in 2021 weer veel gezinnen te helpen door voor de kinderen de contributie of het lesgeld te betalen. Help je mee? Kijk op onze inspiratie-pagina om ideeën op te doen.